Pavel Si Autismul

Subtitle

DONATII

 Daca doriti sa fiti alaturi de noi in lupta pentru recuperarea lui Pavel, o puteti face  intr-unul din modurile prezentate mai jos in conturile deschise la ING BANK cu acest scop. Va multumim!                        

                                        

                                            1. Donatie Prin Virament

                                               (PENTRU PERSOANE FIZICE)

    Persoanele fizice care doresc sa ne ajute pot vira direct orice suma de bani in conturile deschise in acest scop la ING BANK N.V. Amsterdam - sucursala Bucuresti (COD SWIFT - INGBROBU) sau prin metoda Pay Pal accesand butonul " DONATII PRIN PAYPAL".

 

   ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala BUCURESTI:

Adresa : Sos. Kiseleff, nr 11-13, sector 1, 011342,  Bucuresti, Romania.

Titular: Vlad Pavel Dorian  (Banca corespondenta ING Bank N.V. Amsterdam - sucursala  Bucuresti).

RO05 INGB 0000 9999 0194 1791   lei

 

Titular: Vlad Marian Florian  (Banca corespondenta - ING Bank N.V Amsterdam).

 RO83 INGB 0000 9999 0270 8530  

 

 Titular: Vlad Marian Florian  (Banca corespondenta - JP Morgan Chase Bank).

 RO72 INGB 0000 9999 0270 8534   $

 

                                2.  Ajuta cu  2% din impozitul pe venit  

  Conform art. 57(4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, contribuabilii au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute catre o entitate nonprofit.

    Contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, conform legii.

    2% se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din castigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, si orice alte operatiuni de acest gen.

    Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai ,in anul urmator celui pentru care se completeaza (ex:depuneti formularul pana la 15 mai 2011, pentru impozitul pe venitul anului 2010). Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat

  Toti cei care vor sa ne ajute cu aceasta suma pot descarca fisierul de mai jos :

FORMULAR 230 PAVEL-2013.pdf

 

                                      3. Donatie prin Contract de Mecenat 

                                               (PENTRU PERSOANE JURIDICE)

   Legea nr. 32/1994, lege privind sponsorizarea, modificata si completata prin: Ordonanta Guvernului nr. 36/1998, Legea nr. 204/2001 si Legea nr. 394/2006

   In conditiile prezentei legi, mecenatul este un act de liberalitate prin care o persoana juridica, numita mecena, transfera, fara obligatie de contrapartida directa sau indirecta, dreptul sau de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare catre o persoana fizica, ca activitate filantropica cu caracter umanitar, pentru desfasurarea unor activitati in domeniile: cultural, artistic, medico-sanitar sau stiintific—cercetare fundamentala si aplicata.

   Existenta si continutul actului de mecenat se dovedesc prin forma autentica, in care se vor specifica obiectul, durata si valoarea acestuia.

   Persoanele juridice romane, care efectueaza acte de mecenat in conditiile prezentei legi, beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul acestora, dar nu mai mult de 10% din baza impozabila.

 ( Gasiti un exemplu la acest LINK: Contract de mecenat )

                       

                                         

 

 VA MULTUMIM INCA O DATA!

"20 pentru Pavel sau legătura dintre vin și autism" - Crama Casa de Vinuri Cotnari - 09.04.2013

Paypal Donation Button

Donatii prin PAYPAL

  Recent Photos

  Recent Videos

  1029 views - 0 comments
  933 views - 0 comments
  922 views - 0 comments
  945 views - 0 comments

  Recent Blog Entries