Pavel Si Autismul

Subtitle

Blog

Primul Anisor

Posted by Marian Vlad on November 12, 2011 at 5:00 PM

    Nu stiu cand Pavel s-a hotarat sa se retraga in “lumea lui” dar cert este ca primul anisor a fost unul destul de fericit pentru noi fara sa ne ingrijoreze starea lui de sanatate si de dezvoltare.      

 

    A fost un bebelus frumos asa cum sunt mai toti bebelusii pentru parintii lor. Un mic plangacios,mancacios si mai tot timpul somnoros.Primele luni  a fost mai tot timpul curios de cine patrundea pe teritoriul lui si foarte vesel. Nimic nu prevestea  diagnosticul   

 

   

    Oricum este foarte greu sa iti dai seama daca copilul nu se dezvolta normal fiindca nu stii cam ce ar  trebui urmarit si ma refer aici la ce ar trebui sa stie sa faca un bebelus in functie de perioada lui de viata. Cred ca un pediatru si un medic de familie bun ar trebui sa stie semnele si sa incerce sa indrume parintii in a urmarii cat mai atent anumite detalii legate de dezvoltarea bebelusului.      

   

    De multe ori am stat si m-am gandit,dupa primirea diagnosticului, cand sa intamplat ,cu ce am gresit noi si daca am gresit cu ceva. Cum de nu am vazut semnele!  Am sa postez cateva filmulete cu el din perioada primului an. Este foarte greu sa iti dai seama daca autismul era sa nu “instalat”. 

   

    Despre semnele pe care ar fi trebuit sa le vedem  si nu le-am vazut am sa incerc sa va relatez data viitoare…..

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments